Luca Warmer Music & Poems

Volg me

Image Alt

Luca

Foto: Lenny Oosterwijk

Luca

zingt / dicht / creëert / acteert / presenteert / met humor / kunst vanuit het hart / maakt bespreekbaar / biedt troost

Jazz-zangeres Luca Warmer is geboren in Delft en hoorde als baby de klanken van Frank Zappa en Keith Jarrett. Op haar tiende begon ze altsax te spelen en rond haar twaalfde wilde ze ook gaan zingen. Muziek schrijven en net zo gepassioneerd en vrij zingen als Nina Simone, Rachelle Ferrell en Carmen McRae, dat is iets ultiems. Een buitenkansje was touren met het koor van The Kyteman Orchestra en zingen op festivals met hiphop formatie Mama Franko en afrobeat, soul en funk band Liquid Sun Orchestra.

Ze stort zich enthousiast in artistieke projecten, treedt op met verscheidene formaties en zingt haar eigen combinatie van wereldse muziek en soulvolle jazz in theaterconcert Appelstroop Met Tranen met gitarist Paulinho Paes en percussionist Paul van Nispen, waarmee ze troost wil bieden in troebele tijden.

Luca is afgelopen zomer met lof afgestudeerd aan de Jazz afdeling van het Koninklijke Conservatorium Den Haag en bracht onlangs haar debuut EP Huub uit, waarop ze de dood bezingt en de luisteraar ontroert met autobiografische teksten. Luca zingt, dicht en creëert vanuit haar hart, waar en wanneer ze maar kan.

Jarig: 04/02/1994
Studies: Theaterschool Hogeschool voor de Kunsten aan Fontys & Koninklijk Conservatorium Den Haag
Prijzen: Mingus-prijs voor ‘Beste Compositie 2021’ uitgereik door Conservatorium Talent Award

Never Lose Hope (Live)

DUO CONCERT @THEATER (LIVE)

WARMER QUINTET (LIVE)
NO ONE CAN STOP ME
(LIVE)
THEATER TEASER
SOFAR VIDEO (LIVE)
NO MORE TIME
I JUST WANT YOU BY MY SIDE (LIVE)
CONCERT @DIZZY (LIVE)
WONDERFUL WORLD (LIVE)
JOIN ME IN FREEDOM
AIN’T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH (LIVE)
EXPO – ART MEETS POETRY
I GOT LIFE (LIVE)