subscribe to my newsletter

* indicates required

View previous campaigns.

Intuit Mailchimp

meer foto's
meer video's
interviews

‘De beste zangeres die ik in tijden live gehoord heb. Ze zingt, improviseert knap en heeft een groot bereik met fraaie overgangen naar de hoogten van de kopstem waarin ze subtiel uit kan zingen. Ontroerend mooi.’

Heeft ze weleens overwogen om een totaal ander vak te kiezen? “Zeker niet”, zegt Luca Warmer. “Ik blijf dit tot mijn dood doen.”

‘Het was al een enorme eer om met het orkest samen muziek te mogen maken, de repetitie was voor mij al hemels. Die prijs is natuurlijk waanzinnig, maar dat je mag zingen met het Jazz Orchestra en je compositie mag aanleveren met je eigen verhaal dat is echt het meest geweldig. Ik wilde universele onderwerpen voelbaar maken, daarvoor heb ik zelfs het Jazz Orchestra gevraagd of ze met me mee wilden zingen.’

Huub is een formidabel emotioneel werkstuk geworden dat nederig stemt, maar tegelijkertijd zoveel positieve levenslust uitstraalt dat je er energie uit kunt putten. Zowel als persoonlijke ode als louterend kunstwerk zeer indrukwekkend!

‘In alle rumoer streken wij bij Luca neer voor een dieptegesprek over leven, kunst, liefde en dood.’

press kit

Luca Warmer (1994) is een Nederlandse stemkunstenaar en beschouwt haar lichaam als instrument. Tijdens haar performance vermengt zij klank, ritme, zang en dichtwerk tot een muzikaal schouwspel.